fbpx

Top 3 cadeau ideeën voor haar

Zoek niet verder! Bij Cadeau voor haar weten wij als de beste welke cadeaus populair zijn en welke cadeaus het goed doen. Zo helpen we jouw met het beste cadeau idee voor haar! Daarom hebben wij een top 3 van cadeau ideeën voor de maand Mei 2020 samengesteld 

Het is het eeuwenoude dilemma geef je een fysiek cadeau aan haar of een leuke activiteit die ze nooit meer gaat vergeten. Je zou haar natuurlijk graag een reis willen geven waarbij verschillende wijnen leert kennen (SUPER UNIEK!) maar dat kan natuurlijk niet in deze tijd van de lock-down en ook al zou het wel kunnen zou zoon reis super duur zijn. dan zou de volgende uitkomst een goed cadeau idee voor haar zijn:

Met de wijntrip boxen ga je op wijntrip naar jullie favoriete wijngebied! Echter kan dat nu niet, daarom komt het gebied wel naar jullie thuis. Wijnproeverijbox.nl zorgt voor een wijnproeverij met 3 wijnen, flyer met instructies en proefmateriaal. Als kerst op de taart Kies je een leuk kaartje met je eigen tekst.

Van Amstel Diamant staat vooral bekent om haar kwaliteit sieraden. En Aan kwaliteit hangt vaak ook een hoge prijs. Deze hoge prijs geld niet voor alle producten van van Amstel Diamant.  Zo hebben ze enorm mooie sieraden met enorm hoge kortingen! Deze sieraden zijn een enorm populair cadeau voor haar in mei 2020. Zie hieronder wat leuke voorbeelden of bekijk alle sierraden hier

Brievenbus rozen

In deze gekke tijd van het corona virus zit iedereen thuis, bezorgers leveren contactloos en je mag niet zomaar ergens langs gaan. Je wilt sommige geliefde toch een hart onder de riem steken, feliciteren met hun verjaardag of slagen.

Veel mensen geven daarom mooie brievenbus rozen cadeau van YourSurprise. Ze komen in 5 verschillende vrolijke kleuren. Met een leuk kaartje erbij en je bent helemaal klaar om er toch voor iemand te zijn op afstand. 

Ander cadeau idee voor haar?

Niet genoeg inspiratie gekregen voor een leuk cadeau voor haar? bekijk alle producten op onze homepage

 

Cadeau voor haar
Logo