fbpx

Deluxo aroma diffuser als cadeau highlight!

Wij zullen vanaf nu elke maand een cadeau highlight bekend maken! Hoe spannend! Dit betekend dat er elke maand één cadeau als beste word gekroond. Wie weet staat hier een cadeau highlight tussen wat jou inspireert om dit ook aan te schaffen of cadeau te doen.

Als cadeau highlight hebben we ze maand… de Deluxo aroma diffuser!


De Deluxo aroma diffuser

Deze diffuser is echt een toevoeging aan jou interieur. Dankzij het stijlvolle en unieke ronde design past de diffuser in elke smaakvolle inrichting. De diffuser beschikt over een verstelbare LED verlichting, en zorgt in combinatie met de mystieke nevel voor ontspanning. De lucht in jou omgeving word gereinigd zodat kwaaltjes als droge hoest, droge huid en luchtbacterieën tegen worden gegaan en werkt ook nog eens goed op jou zintuigen. Er zijn namelijk ook lekkere aroma geuren te koop die zeker de moeite waard zijn om erbij te bestellen!

Er zijn 6 verschillende soorten geuren, deze zijn te onderscheiden in: Lotus, Lavendel, Eucalyptus, Sweet Orange, White Orchid & Neroli.
Deze zijn in een pakket te koop, zo kun je elke dag kiezen voor een andere geur. Ben je een dagje ziek/verkouden? Kies dan zeker de Eucalyptus om je neus open te houden en even te vergeten dat je ziek bent.

De deluxo aroma diffuser is in wit maar ook in zwart verkrijgbaar!
Klik en bestel direct! De lotus geur is de best verkochte geur, deze is dan ook los verkrijgbaar!

Hoe te gebruiken?

De diffuser is makkelijk in gebruik. Vul het waterreservoir met water en voeg vervolgens een paar druppels van uw favoriete geur toe en klaar is kees. Stekker in het stopcontact en hij zal jou ruimte volledig onder handen nemen!

Nu hoor ik jullie al denken, wat maakt deze anders dan andere?
Bij de deluxo aroma diffuser ben je verzekerd van: hoogste kwaliteit, hij is geluidloos, uniek design, verstelbaar LED licht, heeft een nachtfunctie en slaat op een protect stand als het water dreigt op te gaan.
Dus waar wacht je nog op?

550x309
Cadeau voor haar
Logo