fbpx

Happy Socks voor kinderen

Wat is er nu leuker dan in de herfst/winter jouw kind de dag te laten beginnen met Happy Socks aan haar voeten? Happy Socks voor kinderen komen steeds meer in de mode, en is een leuke verrassing voor jou kleine. Dit jaar heeft Happy Socks zoals altijd geen rekening gehouden met de sombere dagen die er voor de deur staan en gaat happy socks vrolijk verder met het maken van gekke prints in vrolijke kleuren die jou deze winter door gaan helpen.

Happy Socks voor kinderen hebben als uitgangspunt dat het leuke en vrolijke sokken moeten zijn. Fruit, dieren en felle kleuren maken kinderen blij en zetten kinderen aan om hun fantasie te gebruiken en hier hun eigen verhalen over te bedenken. Onze partners zijn trots dat ze deze sokken in hun assortiment mogen hebben. Bekijk hier de verschillende soorten Happy Socks van bol.com, maar ook Amazon heeft sokken die soms niet eens op bol.com te koop zijn.

Cadeau voor haar 81ufBRZzkiL. AC UL320

De visie van happy socks

Weet jij eigenlijk wat de visie is van Happy Socks? Ik beloof je, nadat je dit gelezen hebt, kun je niet wachten om jouw dochter deze sokken cadeau te doen.

In 2008 bedachten 2 vrienden de gedachten om geluk te kunnen verspreiden door alledaagse voorwerpen om te toveren tot een kleurrijk design. Een staaltje vakmanschap met een flinke portie creativiteit. Kortom: Happy Socks doet er alles aan om een leuk en mooi design neer te zetten om de wereld geluk te laten uitstralen. En maak je geen zorgen..  Happy Socks is er voor jong & oud.

Kwaliteit

Doordat de sokken van katoen gemaakt zijn, is de kwaliteit van deze sokken erg goed. Ze gaan lang mee, krimpen niet in de wasmachine en hebben dus zeker voorrang op andere sokken. Happy Socks werkt met een versterkte hiel en teen zodat de sok zijn kwaliteit kan behouden en niet snel kapot zal gaan. Happy Socks worden gemaakt bij een familiebedrijf in Turkije waar ze nauw betrokken meekijken bij het proces.

Haal jij ze in huis?

Ben je het zat om telkens die saaie witte en zwarte sokken uit de kast te trekken en wil je eens iets nieuws proberen? Kies dan voor deze wonderbaarlijke exemplaren. Hoe leuk kan het zijn om jouw dochter te kunnen verrassen met verschillende soorten dieren, fruit of juist veel felle kleuren in haar sokken wat ze aan al haar vriendjes en vriendinnetjes kan laten zien.

Doe snel Happy Socks cadeau !
Of ben je juist opzoek naar sokken voor jezelf, dan kun je via deze link: https://cadeauvoorhaar.nl/cadeau-categorie/mode-accessoires/mode/sokken/ jou prerfecte paartje vinden.

Cadeau voor haar
Logo