fbpx

Spannende adventskalender cadeau

Easytoys spannende kalender - Cadeau voor haar

Het is weer zover! Zoek niet verder! hoewel het nog vroeg is om af te gaan tellen voor kerst is het nooit te vroeg om haar te verassen met nieuwe toys van Easytoys. Of je nu al ervaren bent met de spannende speeltjes of wat nieuws wilt uitproberen. Dan zit je met dit cadeau helemaal goed. Je weet niet wat erin zit en zo is het een verassing voor jullie beide.

Adventskalender 2020 + GRATIS Vibrator t.w.v. € 49,95

Productinformatie

  • Ter waarde van €450
  • Luxe design
  • 24 toys en accessoires
  • Voor hem en haar
  • Perfect cadeau
  • Leuk om mee te experimenteren

3… 2… 1… Get ready for the experience! Het is 2020 en de Limited Edition van de EasyToys Adventskalender is luxer en spannender dan ooit. Ben jij klaar voor deze nieuwe ervaring en durf jij hem aan te gaan; alleen of met je partner?

Bereid jij je al voor op al die 24 sexy, knusse, stoute, lekkere, warme, zwoele, maar vooral Koude Dagen, Hete Nachten? Hou je vast, want de editie van 2020 belooft een spetterende en exclusieve ervaring te worden. Je ontvangt maar liefst 24 sexy cadeaus voor hem, voor haar en voor koppels waar je het tijdens de koudste dagen nog heet van krijgt…

Een kalender vol spannende sextoys en fijne verzorgingsproducten om de temperaturen in je slaapkamer op te voeren. Dit jaar draait alles om de exclusieve Adventskalender Experience; waarin genot voorop staat. Met de EasyToys Adventskalender ontvang jij samen of solo jouw 24-daagse dosis spanning, opwinding en vooral… heel… veel… seks.

Dit jaar wordt het exclusief genieten een ervaring om nooit te vergeten.

Opmerkingen:
– Verwijder het stukje beschermplastic in de afstandsbediening voor gebruik.
– Alle batterijen zijn meegeleverd. Plaats de batterijen in de bullet voor gebruik

Cadeau voor haar
Logo