fbpx

YANKEE CANDLE waar te koop?

Wij zijn een enorme fan van geurkaarsen in huis. Er gaat bijna geen avond voorbij zonder dat er een aantal kaarsjes gezellig worden aangestoken. Soms heel veel stompkaarsen en soms enkel wat waxinelichtjes. Iedereen houdt van gezelligheid en de sfeer die de kaarsen met zich mee brengen. 

Yankee Candle is een geurkaars met veel branduren en in verschillende maten verkrijgbaar. Ondanks dat de prijs niet altijd even meezit, ben je verkocht na je eerste kaars van Yankee Candle. Het kan je huis en interieur net even iets opfrissen. Hou jij van een frisse geur, of juist van een wat zoetere geur? Dit kan allemaal. Verschillende kleuren en geuren die jou op alle vlakken zullen verrassen.

Yankee Candle waar te koop

Yankee Candles zijn voornamelijk verkrijgbaar in het buitenland, maar zijn online ook makkelijk te bestellen. Voor de Hollanders onder ons zijn deze heerlijke kaarsen ook te krijgen in Amsterdam. In het prachtige winkelcentrum Aroma Plaza ligt een winkel waar je elke kaars lekker kan ruiken zodat je weet welke geuren jou het meest aanspreken.
(Let op: de verleiding kan onweerstaanbaar zijn.)

Bekijk hier waar jij voor de beste prijs jouw Yankee Candle kan scoren!

Je kunt ze natuurlijk ook makkelijk bestellen bij: Aroma PLaza, Bol.com & Zimbali Candles.

0 2

Nu zijn er nogal wat geruchten over dat kaarsen ongezond zouden zijn (let op: dit is dus een fabel) Kaarsen zijn juist super goed voor het milieu. Ze geven natuurlijk stiekem best veel warmte af. De verwarming gaat echt vanzelf een stuk minder hard werken om je huis te verwarmen. Ook geven ze licht af waardoor je wellicht wat minder lampjes aanzet. Je wilt immers toch sfeer creĆ«ren. Kaarsen dragen dus goed bij voor het verlagen van je energierekening en ze verhogen de sfeer. Wat wil je nog meer?! 

Dus zoek jij nog een leuk cadeau voor jezelf, je vriendin of voor een housewarming waarvoor je bent uitgenodigd, met deze kaarsen van Yankee Candle sta je niet met lege handen en breng je sfeer in het huishouden van een ander. 

Yankee Candle logo wordmark

Cadeau voor haar
Logo