fbpx
Laatste prijs update was: 18 september 2021 04:49
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

LEGO Friends 41361 Mia’s Veulenstal

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

19.99

Beste deal op: amazon.nlAmazon.nl
Koop voor de beste prijs
Vertrouwde partners

De grootste webshops van Nederland

Altijd de best prijs

Vergelijk handig alle prijzen

Help Mia de dieren te verzorgen in LEGO® Friends 41361 Mia’s veulenstal Verzorg de veulens en het konijn in de stal met LEGO® Friends Mia! Breng Dolly en Fame naar de paddock zodat ze lekker hun benen kunnen strekken. Geef ze een heerlijke appel of wortel terwijl je ze borstelt en verzorgt zodat ze er op hun best uitzien. Wanneer je klaar bent, spring je op de tractor en haal je nog wat hooi voor ze op. LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met LEGO stenen. Bevat een LEGO® Friends Mia minipoppetje, plus twee veulenfiguren en een figuur van een konijn. Inclusief een eenvoudig te bouwen paardenstal, een tractor, een konijnenhok en een paddock. Accessoires: een borstel, een schop, een opbergkist, een wortel, een appel en hooi. Je kind maakt kennis met zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden met LEGO® 4+ speelsets. Deze leuke paardenstal is een geweldig leuk cadeau voor kleuters en kleine kinderen. De LEGO® Friends paardenstal is ca. 6 cm hoog, 14 cm breed en 8 cm diep. De tractor is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed. Inhoud: Zelf te bouwen paardenstal Zelf te bouwen tractor Zelf te bouwen paddock Zelf te bouwen konijnenhok Mia Twee figuurtjes van veulens Een konijnenfiguurtje Accessoires LEGO® Friends 41361 Mia’s veulenstal is geschikt voor paardenfans vanaf vier jaar.

Last updated on 18 september 2021 04:49
LEGO Friends 41361 Mia’s Veulenstal
LEGO Friends 41361 Mia’s Veulenstal

LEGO Friends 41361 Mia’s Veulenstal Prijzen

€19,99
18 september 2021 04:49
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
6 nieuw van €19,99

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: LEGO Friends 41361 Mia’s Veulenstal

Part Number 41361
Model 41361
Warranty Geen garantie
Color Multicolor
Is Adult Product
Release Date 2019-01-01T00:00:01Z
Language Italiaans
Cadeau voor haar
Logo