fbpx
Laatste prijs update was: 25 juli 2021 08:29
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Spel Tiny Tins Regenwormen

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

5.99

Beste deal op: bol.combol.com
Koop voor de beste prijs
Vertrouwde partners

De grootste webshops van Nederland

Altijd de best prijs

Vergelijk handig alle prijzen

Speel het spannende spel Tiny Tins Regenwormen waar je maar wilt Nu kan je Regenwormen spelen in miniformaat! Omdat dit tinnen blik zo groot is als een pepermuntdoosje, kan je het makkelijk overal mee naartoe nemen om met iedereen te spelen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen met dit spelletje. Als het je beurt is, gooi je de acht dobbelstenen. Leg daarna alle dobbelstenen met hetzelfde getal of een worm opzij. Gooi de overige dobbelstenen nog een keer en leg alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Heb je in totaal meer dan twintig ogen en heb je minstens één worm gegooid, pak dan de steen met dat getal van tafel of van je tegenstander. Als je teveel risico neemt en alleen maar getallen gooit die je al hebt gepakt, dan ben je af en moet je een steen inleveren! Op elke steen staan een aantal regenwormen afgebeeld. Degene die aan het eind de meeste regenwormen heeft, wint het spel! Inhoud: Zestien tegels Acht dobbelstenen Spelregels Tiny Tins Regenwormen is geschikt voor twee tot zeven spelers vanaf acht jaar.  

Last updated on 25 juli 2021 17:30

Spel Tiny Tins Regenwormen Prijzen

€6,95
25 juli 2021 08:29
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
4 nieuw van €6,95

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: Spel Tiny Tins Regenwormen

Part Number 999-RGW06
Model 999-RGW06
Warranty Niet van toepassing
Color Alle kleuren
Is Adult Product
Release Date 2020-09-14T00:00:01Z
Edition Standaard editie
Language Nederlands
Cadeau voor haar
Logo